Hozzávalók:

  • 1 bögre eritrit
  • 3/4 bögre zabliszt
  • 1 kis zacskó BioTechUSA csokoládé-toffees fehérje (Iso Whey Zero)
  • 1 kanál vaníliás fehérje
  • 2 marék dió
  • 1 tábla min. 75% étcsokoládé, durvára aprítva
  • 2 ev zsírszegény kakaó
  • 1 csomag sütőpor
  • 1,5 dl mandula vagy mogyoró tej
  • 1,5 dl kókuszolaj
  • 3 db tojás
  • 1 banán összetörve
  • 3 nagy kanál görög joghurt

Elkészítés:

A tojás fehérjét egy csipet sóval habbá verjük.A sárgáját a tejjel és az olajjal kikeverjük. Egy harmadik tálban a száraz hozzávalókat tehát : fehérjéket,zabliszetet,kakaót,eritrit,sütőpor,csoki,dió alaposan összekeverjük. A kikevert tojás sárgáját óvatosan hozzádolgozzuk a száraz alapanyagokhoz majd bele keverem az összenyomott banánt és a 3 kanál görög joghurtot is .A keményre vert tojás sárgáját óvatos mozdulatokkal hozzáadom az eddigi készített masszámhoz. Sütőpapíros formába öntjük és előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 percig sütöttem. Vigyázz, hogy ne süsd szárazra!Nekem még folyós maradt a csokim benne . Ha kicsit kihűlt akkor magvakkal, gyümikkel natúr joghurttal fogyaszthatod is ezt a krémes csokis csodát ! ( Másnapra még finomabb lett )

UI.: Ha elkészítitek, akkor kérlek haszanáljátok a #saltaus hasteget 🙂