Mindenki szeretne szépséges királynő és jóképű vőlegény lenni. A menyasszonyok nagy többsége ügyel arra, hogy a nagy napon a legtökéletesebb formájában tündököljön. Tudják azt is, hogy ehhez nem elég egy szép ruha, egy jó frizura és smink, hanem az is kell, hogy megszabaduljanak a plusz kilóktól. A párok ideális esetben együtt készülnek az esküvőre, és itt akár gondolhatunk arra is, hogy együtt érjék el az álomalakot. Már régen vége annak az időnek, amikor csak a menyasszonytól várták el, hogy a legjobb formáját hozza. Úgy gondolom a vőlegények is csatlakozzanak az erőfeszítéshez, hogy az esküvői képekkel ők is igazán elégedettek lehessenek. Már a közös döntés meghozatala is fontos hiszen, egy újabb összetartó kapcsot képez a vendégeink között. Iszonyat jó érzés mikor az első lépéseket együtt teszitek meg. Ha közös a döntés, akkor egymás támogatása is nagyon fontos! Természetesen a férfi és női szervezet, sőt, minden szervezet másként reagál a programra, ezért is jó, hogy a program egyénre szabott megoldást kínál mindenkinek.

KÉSZÜLŐDÉS AZ ESKÜVŐRE

Egy esküvő szervezése nem kis stresszel jár. Mi is hercegnő és herceg akartunk lenni. Hogy  a nagy napra sikerüljön elérni a megálmodott alakot villám diétákba kezdtünk. Persze nem is kell mondanom mi lett a vége… Mindig pár napig csináltuk a koplalást, aztán úgy voltunk vele minek csináljuk ezt, mi így szeretjük egymást aztán mindig nagyon bezabáltunk. Ezt az esküvőnkig legalább tízszer eljátszottuk Márkkal. Annyi pénzt szerintem nem költöttünk soha éttermekre és streetfoodokra, mint az esküvőnk előtti időszakban. Hiszen mikor elcsábultunk vagy nem tudtunk nemet mondani például a Mama gigamega csokis piskóta tekercsére, jött az érzés hogy már úgyis elrontottuk. Így az ember úgy gondolja nincs már értelme tovább folytatni, bűnözzünk rendesen. Aztán másnap vagy én például mindig a hétfői naphoz kötöttem a diétákat,és lelkesen neki indultam. Álltalában valami kívülről jövő erőre számítottam, szükségem volt valami bűvös dátumra, hogy mikortól kezdjem el. Ábrándoztam milyen jól fogok kinézni 2-3 kg nélkül és ehhez úgyis csak 1 max 2 hét koplalás szükséges. De szinte sose bírtam ki, olyankor csalódtam magamba, hogy nem igaz már, hogy pár nap se megy. Pláne hogy, táncosként nehogy már ezzel legyen problémám (ekkor még fogalmam se volt, hogy éhezés nélkül jóllakva is lehet álomalakunk…) A kitűzött napok előtt egyébként mindig rendesen telizabáltam magam, mert az volt bennem addig még szabad, utána már nem. De ilyenkor nem volt bűntudat, hiszen tudtam úgyis el fogom kezdeni. Miután eltelt pár nap éheztem, hiszen a fizikai munka is sok volt, és bizony a 3-4. napon állt. neki ültem egy üveg nutellának és a Big Mac-nek.

Tudom egy esküvő tervezése körül mindig nagy a káosz, és mikor vége pedig máris következik a nászút, esetleg a baba project, de a testünket addigra már teljesen leharcoltuk. A nagy koplalásokba és idegeskedésbe persze nálam a pattanások is megjelentek (szerencsére az esküvőre semmi bőrproblémám nem volt, de ez csak valami csoda lehetett, mert a szervezetem nem lehetett a toppon). Mióta a saltatus  életmódot éljük semmiféle bőrhibám vagy komoly betegségem nem volt.

MEGOLDÁS

A mindennapi életbe jól beilleszthető stresszt és éhezés mentes:

-hozd magad formába csomag

a legjobb választás. Egyéni konzultációk során folyamatos segítséget kapnak a fogyni és egészségre vágyók. Az ételek hatalmas választékából biztosan mindenki megtalálja az új élet kulcsát, legyen szó édességről, hagyományos ízekről vagy modern variációkról …

A cél ez legyen: egy kitűzött időpontig, például az esküvőig is látványos változást érj el, de a hosszú távú eredmény és változás legyen a fő cél.

Teljesen megtisztul a szervezet az egészség ügyi problémák pedig lassan megszűnnek. Az éhségérzet megszüntetése mellett fontos, hogy bevezessünk egy minimális mozgást is a mindennapokba így van lehetőség személyi edzésre, vagy otthon végezhető edzés tervre.

Az eredményt 3-4 hét alatt már érezni lehet, de érdemes az esküvő előtt két-három hónappal elkezdeni a programot, mert így felkészítjük a szervezetet. A program egyszerű és könnyű, könnyedén elkészíthetők a receptekkel. Mivel közben nem kell éhségérzetre számítani, és megfelelő az energiabevitel, valamint sokfélék az ízek, az esküvői előkészületek stresszét sem fokozzuk.