Oxigén nélkül meghalsz. Az oxigén életben tart. Tehát az oxigén jó. Sok oxigén még jobb. Hát nem de bàr ?! Ezen a ponton nézzük az ocsmány marketinges szemszöget, hogy ha bele gondolsz az oxigén óriási mennyiségben és ingyen rendelkezésre áll a levegőben, tehát ez arról is szól,hogy eredeti, légnemű formájában árusítva különösebb kereskedelmi sikert lehet kovácsolni belőle.

Adja tehát magát az ötlet vagy a 💸🎵“money money money” 🎵💸, hogy az oxigént keverjük egy másik, szintén létfontosságú elemmel, a vízzel💡. BUMM bazdmeg és màr árulják is palackozva és mindenhogy . És hitegetnek, hogy megszünteti a fáradtságot, erősíti az immunrendszert, segít a keringési problémákon, híres szépség királynő leszel stb stb

Kezdjük azzal,hogy a víz a természetes állapotára törekszik, és lassan kidobja magából a felesleges oxigént, Dr. Riedel Miklós és kollégái mérései szerint 40 milligrammos szintről nagyjából két és fél óra kell egy pohár víznek, hogy újra a 10 mg-os szintre kerüljön, és aztán ott is marad az idők végezetéig ugyanis a víz szobahőmérsékletlen, a szokásos légköri nyomáson literenként nagyjából tíz milligramm oxigént tartalmaz, amit a levegőből vesz fel.

Ahhoz hogy a vízbe bele tudjuk préselni a reklámozott + oxigént, szobahőmérsékletlen kétszáz atmoszféra nyomásra van szükség. Ami egészen abszurd, emellett egy hegesztéshez használt oxigénpalackban uralkodó százötven atmoszféra nyomás is eltörpül. De tegyük fel, hogy a szifon felpörög, és beleküldi a 2000 mg oxigént a vízbe. Ahogy a vizet kitöltjük egy pohárba, az oxigén alkalmazkodik a kétszázad részére csökkent nyomáshoz, és a térfogata hirtelen a kétszázszorosára nő, magyarul abban a pillanatban,ahogy kinyitod távozik a vízből.

A másik, talán fontosabb baj, hogy a tápcsatorna nem tudja felvenni az oxigént, és légzéshez aztán tényleg nem tudja a szervezet felhasználni.Tehát az emésztőrendszer aminek a funkciója a táplálék felbontása és feldolgozása, különösen nem alkalmas az oxigén hatékony felvételére. Tulajdonképpen jól is járunk azzal, hogy a gyomrunk nem tud lélegezni, vagyis légnemű anyagokat a véráramba juttatni: kínos lenne, ha az ember szénsavas üdítő vagy ásványvíz fogyasztása után a szén-dioxid-mérgezés tüneteit produkálná.

Ha jól emlékszem 600 ft -ba fájt,hogy egy képet készíthessek, amit aztán nem is használtam fel, mert sehogy sem tetszett. Ennek szellemében szeretettel kipróbáltam az oxigénes vizek gyártói, terjesztői, fogyasztói és hívőinek igéjét, hogy megmutassam, a dolog “működik”, ugyanis egy liter oxigénes víz megivása után hat percig valóban nem kellet lélegezem!! LOL !! Mivel inkább veszek ebből a pénzből más hasznos dolgokat maradnék az unalmas, lélegzetvételes oxigénfogyasztásnál. Pacsi !