Hogyan tudod megrendelni a könyveket?

Az alábbi email címre küldve: eletmod@saltatus.hu add meg neved és e-mail címed, és tüntesd fel a választott e-book nevét. Én e-mailben elküldöm Neked a fizetéshez szükséges dokumentumot, majd az általad választott könyvet.

E-book

Az e-bookokat PDF formátumban kézbesítjük, majd neked. A könyvek elkészítése rengeteg időmbe és energiámba telt, ezért arra kérlek , hogy kivétel nélkül tartsd be az alábbi feltételeket, ezzel munkámat tiszteletben tartod és nagymértékben segíted.

Fontos!

⦁ Az e-bookok P.Pálinkó Johanna szellemi termékei, melyeket nem adhatsz el, kizárólag saját részre töltheted le, nem továbbíthatod senkinek sem ingyen, sem pénzért.
⦁ A könyvekben lévő képek, receptek nem értékesíthetők, kizárólag magáncélra használhatók fel.
⦁ Ha ajánlani szeretnéd valakinek, kérd meg, hogy ő is keresse fel az oldalunkat.
⦁ A könyveket részben és egészben is tilos közzétenni bármilyen offline és internetes felületen. A tilalom a közösségi- és filemegosztó oldalakra, internetes csoportokra is vonatkozik!
⦁ A fentiek megszegése jogi következményekkel jár.

 

Salátakönyv kihívás  – #ssk31

„A fogyás és a belső egyensúlyunk megtalálásának legtermészetesebb módja!”

mi jut eszedbe először? Remélhetőleg nem
íztelen zöldségek és lemondás! Ez a könyv ugyanis messze nem ebből áll.
Tudom, hogy sokan nem szeretik a salátát, és el sem tudják képzelni, hogy önálló ételként valaha is fogyasszák. Én is így voltam vele nagyon sokáig…  Az az igazság, hogy a saláták még mindig nem szerepelnek olyan helyen, mint ahogyan azt akár az élettani hatásuk megkívánná. A saláták lehetővé teszik, hogy minél kívánatosabb és ízletesebb készítmények kerüljenek nyersen a tányérunkra. Így született meg a Saltatus 31 napos kihívása, és vele együtt ez a könyv is.

A könyv, egészséges friss ételeken alapul, amely ötvözi az életörömét az étel
örömével. Lényege ugyanis nem a lemondás, vagy a főtt ételek elítélése.
Ellenkezőleg ez egy életérzés, amely rengeteg vitaminnal, energiával látja el a
szervezetünket, biztosítva a jó közérzetet és a sokszínűséget. Ezáltal a könyv gazdagít minden étrendet és minden konyhát. Megéri hát kipróbálni.

Salátakönyv kihívás e-book ára:  5.690 Ft

Az e-book tartalma:

⦁ Előszó
⦁ Bevezető
⦁ A saláta kihívásról
⦁ 3 heti tervező
⦁ A séta kihívásról
⦁ Recept gyűjtemény (30+1 recept)

Sajáthitvallásom szerint a személyre szabott program tud igazán hatásos lenni, hiszen minden ember szervezete, ízlése és igénye más!

Aki részt vett a 21 napos program tervezetben személyre szabott programírására 10% kedvezményben részesítjük.

 

Saltatus – 21 nap

„A fogyás és a belső egyensúlyunk megtalálásának legtermészetesebb módja!”

Miután a vendégek és instagram olvasóim egy egyszerű, hatékony súlycsökkentési tervet kértek tőlem, megszületett a 21 NAP kihívás, e-book egy aktív facebook csoport kíséretében. A terv egyszerű és olcsó, nem igényel divatos eszközöket, előre csomagolt ételeket és kalóriaszámlálást. Aki részt vesz a programban túlnyomórészt egyszerűen, letisztultan táplálkozik, nemcsak gyümölcsök, zöldségek, húsok és halak sokszínűségét évezheti, hanem a saját testének-lelkének is kimondottan jót tesz vele. Ez a 21 nap úgy gondolom a természetet hozza összhangba a modern élet igényeivel azért, hogy rátalálhassunk valamire: saját kiegyensúlyozott, boldog és szép lényünkre. (Glutén-, laktóz- liszt és cukormentes)

Peszko-vegetáriánus formában is rendelhető (nem tartalmaz húst és szárnyasokat, de halat igen, illetve tojást és tejtermékeket is.)

Ovo-lakto vegetáriánus formában is rendelhető (nem tartalmaz húst, szárnyasokat vagy halat, de tojást és tejtermékeket igen.)

A Saltatus – 21 nap ára:  9.490 Ft

Az e-book tartalma:

⦁ Előszó
⦁ A 21 nap szabályai
⦁ Életmód tippek és tanácsok
⦁ Kezdő edzésterv (Popovics Márk)
⦁ Haladó edzésterv (Popovics Márk)
⦁ 21 napos étrendi ajánlás
⦁ Recept gyűjtemény
⦁ Automatikus csatlakozási lehetőség a SALTATUS 21 NAP”  inaktív (!) facebook csoportba:
+ videó anyagok
+ receptek
+ tanácsadás, gondolatok 

Dizájn

Fontos dokumentumok

Kövess minket

Saltatus Egészség Centrum © 2018 Minden jog fenntartva