Nem csak az egészség, étkezés és a sportos álom alak elérése egy boldog életmód titka...

A lelki lomtalanításhoz, az erőgyűjtéshez, a test és a lélek edzéséhez, az álmaink megvalósításához bátorság kell, és néha szükség van egy pártatlan segítőre, aki megadja a kezdő lendületet és elkísér a változás útján.

Hiszem, hogy a beszélgetés a jövő gyógymódja! Ez a tréning azért jött létre, hogy kibontakoztathasd és megélhesd a benned rejlő lehetőségeket és megtaláld önmagadban azt a belső középpontot, amely izgalmas kalanddá teheti életed kihívásait.

A Saltatus motivációs tréning azt jelenti kialakítani a számodra kedvező arányokat.

Az elmúlt hónapokban szinte kivétel nélkül nőkkel, anyákkal, fiatal táncosokkal dolgoztam, az ő kérdéseik, elakadásaik, félelmeik világítottak rá arra, mennyire fontos, hogy egyensúlyt teremtsünk az életünkben:

Amikor minden pillanatban százfelé szakad a figyelmünk…

Amikor hosszú hónapok óta nem beszélted ki magadból a sok feszültséget…

Amikor feladni készülsz egy probléma megoldását…

Amikor egyre homályosabb a jövőképed…

Amikor úgy érzed, kezded elveszíteni Önmagad…

Amikor nem bírod már egyedül

Amikor teli vagy indulatokkal…

AKKOR A LELKEDNEK ÉS AZ IDEGRENDSZEREDNEK:

Létszükséglet, hogy valaki figyeljen rád, hogy végre megnyilhass!

Ez nem pszichoterápia

Az önismereti munka nem helyettesítheti a pszichoterápiát!

Az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására, illetve pszichoterápia végzésére kizárólag klinikai szakpszichológus illetve szakorvos jogosult. Az általam végzett tevékenység nem minősül pszichoterápiának, célom az egészséges, azaz pszichés és pszichoszomatikus zavarokkal nem rendelkező személyek lelki egészségének megőrzése, fejlesztése illetve életminőségének javítása.

A pszichoterápia lényege, hogy az páciens személyiségét vizsgálva a múltban keresi a problémák okát és megoldását. A Saltatus motivációs folyamat ezzel szemben a jelenre és a jövőre koncentrál. Nem a személyiséged boncolása a cél, és a múltadban keletkezett sebek feltépése, hanem az, hogy jelen élethelyzetedre, vágyaidra és feladataidra koncentrálva ösztönözzelek és támogassalak céljaid elérésében, személyes vagy akár szakmai fejlődésedben.

Nem oldom meg a problémáidat helyetted. Előítéletek nélkül, objektív füllel hallgatlak meg, figyelek, kérdezek, és Te magad fogsz rálelni, a saját utadra. A kérdésekre adott válaszaid pedig önismereti utazásra indítanak, így magabiztosabban, kiegyensúlyozottabban és tudatosabban élheted az életedet. A beszélgetések során segítek felidézni az életmódváltoztatással szembeni saját érzéseidet, melyek esetleg gátolhatnak téged.

Árak

Egy motivációs folyamat heti egyszeri, 5-6 alkalmas konzultációból áll.

6.000 ft /alkalom (60 perc)

25.000 ft /5 alkalmas bérlet

Ha motivációra van szükséged, jelentkezz

facebook.com/saltatus2

eletmod@saltatus.hu

@saltatus

Keress bátran

  • egyeztessük le a részleteket, az időpontot
  • ezután az első 20 perces ingyenes online konzultáció elején tisztázzuk egymással, céljaidat, és hogy mik a realitások.
  • megkezdjük a tréninget, ahol már Te és a céljaid lesztek a fókuszban

Olvasd motivációs cikkeimet

Online Project – Rita története

Online Project – Rita története

„Az első lépéseket nem a hosszuk, hanem az irányuk minősíti." Ritát is hónapokkal ezelőtt az Online Project keretein belül ismertem meg.  Az Online Project arról szól, hogy 2020 év elején kerestem 4 lányt instagramon (@saltatus), akinek szeretném megváltoztatni az...

Viszlát 2019 !

Viszlát 2019 !

Az elsődleges kérdés: Hol kezdjem? Nagy év volt ez számomra, a személyemnek is és szakmailag, de az egyik legnehezebb. Immár két gyerekkel... és talán egy szabad perccel sem. 2019 első néhány hónapja biztosan a túlélésről szólt.Nem fogok belemenni az epikus...

Ki vagyok én ?

Ki vagyok én ?

Ki vagyok én? Mit csinálok? Miért csinálom? Kinek csinálom? Kérdezgettem magamtól az utóbbi időkben... Nem vagyok dietetikus - az általános és tömeges  „ életmód és táplálkozási tanácsadó ” kifejezést használom a magam leírására és persze  a feltörekvő  #instasztárt...

Dizájn

Fontos dokumentumok

Kövess minket

Saltatus Egészség Centrum © 2018 Minden jog fenntartva