Fordulj hozzánk

Ha súlyfelesleged van, vagy csupán szeretnél több figyelmet fordítani egészségedre, természetes módszerekkel leküzdeni a betegségeket, vagy a hétköznapokat uraló fáradságot akkor a Saltaus egészség csomagjai biztosan segítségedre lesznek éhezés, stressz, és megvonások nélkül. Véletlenül se fogj olyan káros villámdiétába, amit ha befejeztél, a leadott súly duplája szalad majd vissza rád.

Miben nyújt többet a Saltatus?

Nem szeretnéd magadba tömni az összes gyógyszertári terméket? A problémáidat természetes módszerekkel orvosolnád? Meglátod, az összeszedettség, a mozgás, az, hogy odafigyelsz magadra, meghozza a gyümölcsét. Feltölt önbizalommal, és még tudatosabbá tesz. A tested is reagál a változásra, és ha nem is villámgyorsan, ám annál hatékonyabban átalakul. Tapasztalni fogod, hogy különböző betegségek, bőrhibák és sok más panasz megszűnik.

Határozd el magad most és ne legyen többet kifogás, hogy nincs időd és erőd! Sokkal jobban tudsz majd figyelni a gyermekedre,párodra vagy a munkádra, hiszen 100%-osan kieggyensúlyozottnak fogod magad érezni.

A választott csomag tanácsadás anyagát PDF formátumban fogod megkapni e-mailben. A dokumentum lementhető, nyomtató-barát és állt. 40-80 oldalas.

Kinek nem vállalunk tanácsadást?

 • Vegánoknak.
 • Vegetáriánusoknál csak a szemi-vegetáriánusokat vállaljuk.
 • Hormonkezelés alatt állóknak.
 • Vesebetegség, epebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség,cukorbetegség esetén nem vállalom  a tanácsadást.
 • A pajzsmirigy betegségek, a PCO/PCOS kivételt képez a hormonális betegségek közül, ugyanis ezek állapota megfelelően összeállított programmal javítható.

Megrendelés

Töltsd ki megrendelőlapunkat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Csomagok

HOZD MAGAD FORMÁBA

A legtöbb ember, annak ellenére, hogy időt és sokszor rengeteg pénzt tesz a változásokban reménykedve, azt veszem észre, hogy örökre egy kalitkába kerülnek és a diéta valamint a változás hajszolása lesz, az életük nagy része. Soha nem lesz vége annak, hogy újra és újra lefogynak, de sokszor nem is lesznek boldogok a saját bőrükben. És ez baromi nagy szívás! Nem csak azért mert nagyon sok erőfeszítést (és pénzt) tesznek eredmények nélkül, hanem mert csalódottak lesznek, és bizonytalanok saját magukban … Én őszintén akarom, hogy soha többé ne érezze így magát valaki, hogy a Saltatus megállja a helyét, és segítsen…

A kulcs az, hogy megtaláld illetve együtt megtaláljuk, azokat a szokásokat, amik neked fognak dolgozni, olyan ételeket, amiket szeretsz, így nem fogod úgy érezni magad, mint egy megszállott, aki nem tud változtatni.

Az a helyzet ezzel az iparral, hogy megváltoztatta az elvárásokat!

Tudnia kell mindenkinek, hogy nincs mágikus és gyors megoldás! Nincs pirula, vagy varázslat ami sikerre vezet !! Az egyetlen módja , hogy elérd a céljaidat az a következetesség, a mozgás, a személyre szabott helyes étkezés és kemény munka, meg persze kemény hullám völgyek ! Ha a Hozd magad formába csomagot választod nagyon fontos az, hogy kölcsönösen higgyünk egymásban. Egyszerűen tudva, hogy a másik hisz bennünk hatalmas erőket mozgat meg !

Én ebben hiszek! Ha gondolkozol azon, hogy változtass, és belevágj tudd, hogy sikerülni fog! Mert képes vagy rá!

Ez a program nem valamiféle divathóbort. Azokból, már nyilván eleged van… Ez a program egyszerű, egészséges és kellemes változások bevezetésével segít elérni azt a testsúlyt, amit aztán egész életedben megtarthatsz.

Mindenféleképpen az egészségen van a hagsúly,hiszen az egészség elérése majd megtartása a cél. Ám, mindt tudjuk az egészséges életmód elsajátítása remek módja a gyors,könnyű és tartható fogyásnak, és persze az ideális súly megtartásának. A program során tehát egészségesebb leszel és a testsúlyod is közelít az optimálishoz.

A legjobb az, hogy a program élvezhető. Az evés az élet legnagyszerűbb élvezetei közé tartozik szerintem.Amit megeszünk, kipróbálunk annak finomnak és változatosnak kell lennie ahhoz, hogy élvezzük és szeressük. Én mindig az egyén igényeire helyezem a hangsúlyt. Úgy állítom össze a személyre szabott programot, hogy az ételek könnyen és gazdaságosan elkészíthetők legyenek  de a legfontosabb, hogy passzoljanak a vendég ízléséhez.

Annyi álom marad megvalósítatlanul,mert az álmodóiknak nincs elég bátorságuk, energiájuk. A kulcs a mi kezünkben van. Vagyis a tiédben. Változtatunk és láthatjuk a csodát… Láthatjuk mennyire többre vagyunk képesek. Ha más  képes rá, akkor képes vagy rá te is.

Minden utazás az első lépésekkel kezdődik !

Indulhatunk ?!

/Személyre szabott tanácsadásra jelentkezni ha a szoptatás fenn áll, akkor a szoptatás 6 hónapjától lehetséges!/

 

Online konzultáció

Ha a programod lejárta után további tanácsadásra és motivációra van szükséged, a későbbiekben is lehetőséged nyílik online (Facebook, Viber) vagy telefonos konzultációra. Ha még nem vagy a vendégünk, akkor is igényelheted ezt a szolgáltatásunkat!

 • 30 perces konzultáció   6.000 Ft
 • 60 perces konzultáció   10.000 Ft

 

Gyakori kérdések?

Hogyan működnek a saltatus programok

Mennyit lehet fogyni a Saltatus programokkal?

A fogyás mintha mindenki életének fő célja lenne, hajlamosak vagyunk az egészségünket is feláldozni érte. Mindenkinek igény szerint állítjuk össze a programját, céljainak megfelelően. Tehát, amennyit szeretnénk és persze szükséges. A program után kedvezményesen további közös munkára is van lehetőség, addig amíg el nem érjük az áhított testsúlyt, testképet. Fontos tudni, hogy az egészséges fogyás hetente 0,5-1 kg súlyvesztéssel jár. Mindenkinek máshogy reagál a szervezete ezért egyéni eltérések persze vannak.

Miben más a Saltatus?

A Saltatus nem pusztán egy diéta, hanem egy életmód. Kifejezetten fontosnak tartom megemlíteni a személyre szabottságát és, hogy a program foglalkozik az egyén motiválásával és önismeret fejlesztésével. Színes könnyen elkészíthető ételeket állítunk össze, és időnként megengedhetsz magadnak olyan fogásokat is, amelyeket a legtöbb diéta tilt. Külön részt és hangsúlyt fektetünk a programokban arra, hogyan kompenzáld az érzelmi evést, vagy csupán azt, ha elcsábulsz. Nem  csupán csak a táplálkozáson van a hangsúly, hanem természetes módszerekkel orvosoljuk  vendégeink különböző problémáit :

 • alvászavar
 • akné
 • korpásodás
 • gomba
 • anyagcsere probléma
 • libidó fokozás
Milyen ételeket ehetek a program alatt?

A program fontos alapja az egészség. A szélsőséges tiltás helyett sok esetben a reformálás, az étel jó ütemezése, és mértékletessége jellemző. Természetesen minőségi változtatás szükséges: értem ez alatt a megfelelő nyersanyag használatot és konyatechnikát.

Mennyi ideig lehet tartani egy adott program csomagot?

Az általunk összeállított 60-100 oldalig terjedő program csomagok annyira részletesek, hogy mindig segítségedre lesznek, ha elakadnál. Segít megtartani az elért testsúly, vagy éppen tovább kísér a célod eléréséig. A rendszeres mozgás mellett segít könnyedén kialakítani a folyamatosan kiegyensúlyozott életvitelt, amely természetessé fog válni számodra. A válaszom tehát: életünk végéig.

Ha abbahagyom, nem fogok visszahízni?

A Saltatus nem egy rövid, meghatározott időszakban betartandó valami, hanem egy jól átgondolt megtervezett életmódváltás koncepciója. Ha sikerül elsajátítani a szemléletünket, akkor természetesen nem beszélhetünk abbahagyásról sem, hiszen a tanultak alapján tudjuk élni a mindennapjainkat. Ha azonban mégis visszatérnél a rossz szokásokhoz, mindig segítségedre lesz a programokhoz tartozó önismereti tréning. Fontos tudatosítani, akkor leszünk sikeresek, ha a részletesen leírtaknak nem fordítunk hátat azután sem, amikor lejárt az adott csomagunk.

Mennyire kipróbáltak és sikeresek a Saltatus program ajánlatok?

A Saltatust 2018.januárjában hoztuk létre. Azóta (9 hónap elteltével) közel 200 elégedett és sikeres  vendéggel büszkélkedhetünk. Aprólékos munkával dolgozunk folyamatosan a program csomagokon és a fejlesztéseken, a mai napig. A táncművészek pedig végre elindulhattak egy teljesen új úton, az általunk létrehozott kizárólag táncművészeknek szóló életmód és táplálkozási program segítségével. Tudásunkat és képzettségünket, valamint a szolgáltatásokat is folyamatosan bővítjük. Azt merem mondani, hogy az eredményeink magukért beszélnek, amiket instagram „storyk”-ba, és „highlightba” lehet megtekinteni.

Nézd meg firss cikkeinket

Online Project – Rita története

Online Project – Rita története

„Az első lépéseket nem a hosszuk, hanem az irányuk minősíti." Ritát is hónapokkal ezelőtt az Online Project keretein belül ismertem meg.  Az Online Project arról szól, hogy 2020 év elején kerestem 4 lányt instagramon (@saltatus), akinek szeretném megváltoztatni az...

Viszlát 2019 !

Viszlát 2019 !

Az elsődleges kérdés: Hol kezdjem? Nagy év volt ez számomra, a személyemnek is és szakmailag, de az egyik legnehezebb. Immár két gyerekkel... és talán egy szabad perccel sem. 2019 első néhány hónapja biztosan a túlélésről szólt.Nem fogok belemenni az epikus...

Ki vagyok én ?

Ki vagyok én ?

Ki vagyok én? Mit csinálok? Miért csinálom? Kinek csinálom? Kérdezgettem magamtól az utóbbi időkben... Nem vagyok dietetikus - az általános és tömeges  „ életmód és táplálkozási tanácsadó ” kifejezést használom a magam leírására és persze  a feltörekvő  #instasztárt...

Dizájn

Fontos dokumentumok

Kövess minket

Saltatus Egészség Centrum © 2018 Minden jog fenntartva