SZEMÉLYI EDZÉS

Szia Popovics Márk vagyok nem csak, mint táncos, testépítő-fitness edző, és apa hanem magánemberként is azt vettem észre, hogy egy elképesztően felszínes, külsőségeket előtérbe helyező világban élünk. A túlsúlyos le akar fogyni, a sovány izomtömeget akar építeni a táncos szálkásodni. Mindegy milyen áron, akár az egészségük károsításával is.

Amikor a mozgás már csak megszokásból történik és minden alkalommal ugyanazok a feladatok ismétlődnek, már egyáltalán nem jelent kihívást az izmoknak. Pedig a folyamatos új inger elengedhetetlen a fejlődéshez. Érdemes variálni a mozgásunk fajtáit. Nagy előnye az új edzésfajták bevezetésének, hogy a régi mozgást is nagyobb hatékonysággal tudjuk majd végezni. Ezért szoktuk javasolni a táncosainknak min. a személyre szabott edzés tervet is!

A személyi edzések felépítéséről röviden:

Általánosságban egyszerre csak 1 vendéggel foglalkozom, kivételt képez, ha azonos bioritmusú (munkabeosztás, alvási szokások, célok stb.) férj/feleség/barátok/ismerősök/együttesi tagok együtt szeretnének edzeni, de maximum csak 3 fő lehet!

 A személyi edzések mellett a feleségemmel pedig mindig javaslom a személyre szabott program igénybe vételét hiszen így  megreformáljuk az életmódot az egészséggel és vitalitással a központban. Nem csak a látványos izmokat eddzük meg így, hanem a test teljes valóját, mint rendszert fejlesztünk.

Első alkalommal:

Először minden esetben, egy ingyenes online konzultációval kezdünk. Elbeszélgetünk a rövid és hosszútávú célokról, illetve felépítjük közösen az elérésükhöz a lépcsőfokokat. Ezután egy alap fittségi felmérés következik, amelyet előre meghatározott időnként újramérünk, ezzel is ellenőrizve a fejlődést.

Árak

A terem belépőért, bérletért külön kell fizetni / alkalom

Személyi edzés egyszeri alkalom teremben 5.000 Ft

Online személyre szabott személyi edzés terv (választható otthoni/edzőtermi) 5.000 Ft

Személyi edzés az otthonodban 8.000 Ft*

Személyi edzés a szabadban 5.000 Ft*

*Helyszíntől függően változhat megegyezés szerint

Bérletek

(A terem belépőért, bérletért külön kell fizetni)

Személyi edzés teremben vagy szabadtéren:

4 alkalmas 18 000.- ft

6 alkalmas 22 000.- ft

8 alkalmas 35 000.- ft

10 alkalmas 42 000.- ft

12 alkalmas 50 000.-15 % kedvezmény

Személyi edzés az otthonodban (az eszközöket biztosítjuk):

4 alkalmas 30 000.- ft

6 alkalmas 32 000.- ft

8 alkalmas 45 000. ft

10 alkalmas 52 000.-ft

12 alkalmas 60 000.-15% kedvezmény

Páros személyi edzés:

4 alkalmas 35 000.-ft

6 alkalmas 43 000.- ft

8 alkalmas 68 000.- ft

10 alkalmas 83 000.- ft 5% kedvezmény

12 alkalmas 95 000.- ft 10% kedvezmény

Hogyan zajlanak a személyi edzések?

  • Az első alkalommal ingyenes online állapotfelmérést végzünk és beszélgetünk a céljaidról.
  • A második alkalommal már elkezdjük a közös edzést a fizikai állapotodnak és céljaidnak megfelelően a választott szolgáltatásban.
  • Általában heti 1-3 alkalommal találkozunk. Ha szükséges ezen felül edzéstervet is kapsz, amit önállóan tudsz végezni. Ha sokszor vagy úton, netán nem tudsz olyan gyakran jönni, kérhetsz külön csak edzéstervet is.
  • Az edzések mindig 60 percesek és pontosan kezdődnek.

Ha motivációra van szükséged, jelentkezz

facebook.com/saltatus2

eletmod@saltatus.hu

@saltatus

Keress bátran

  • egyeztessük le a részleteket, az időpontot
  • ezután az első 20 perces ingyenes online konzultáció elején tisztázzuk egymással, céljaidat, és hogy mik a realitások.
  • megkezdjük a tréninget, ahol már Te és a céljaid lesztek a fókuszban

Olvasd cikkeinket

Online Project – Rita története

Online Project – Rita története

„Az első lépéseket nem a hosszuk, hanem az irányuk minősíti." Ritát is hónapokkal ezelőtt az Online Project keretein belül ismertem meg.  Az Online Project arról szól, hogy 2020 év elején kerestem 4 lányt instagramon (@saltatus), akinek szeretném megváltoztatni az...

Viszlát 2019 !

Viszlát 2019 !

Az elsődleges kérdés: Hol kezdjem? Nagy év volt ez számomra, a személyemnek is és szakmailag, de az egyik legnehezebb. Immár két gyerekkel... és talán egy szabad perccel sem. 2019 első néhány hónapja biztosan a túlélésről szólt.Nem fogok belemenni az epikus...

Ki vagyok én ?

Ki vagyok én ?

Ki vagyok én? Mit csinálok? Miért csinálom? Kinek csinálom? Kérdezgettem magamtól az utóbbi időkben... Nem vagyok dietetikus - az általános és tömeges  „ életmód és táplálkozási tanácsadó ” kifejezést használom a magam leírására és persze  a feltörekvő  #instasztárt...

Dizájn

Fontos dokumentumok

Kövess minket

Saltatus Egészség Centrum © 2018 Minden jog fenntartva