Rólunk

” Testünk a kert, akaratunk a kertész.”

P.-né Pálinkó Johanna vagyok 24 éves hamarosan 3 gyermekes anyuka, feleség valamint:

Táncművész (Magyar Táncművészeti Egyetem)

Életmód és táplálkozási tanácsadó

hormonális táplálkozás - életmód tanácsadó továbbképzés : (főbb területek: PCO-PCOS, ösztrogén dominancia, pajzsmirigy betegségek, mellékvese kimerülés, menstruációs zavarok, klimax, inzulinrezisztencia, táplálék kiegészítés hormonális problémákra)

Sporttáplálkozási és táplálék kiegészítési tanácsadó

Fitness Instruktor

Személyi edző

Svédmasszőr és Kismama masszőr

Kismama kinesiology tape

Kismama torna és szülés utáni regenerációs edző

Blogger

A férjemmel mondhatjuk, hogy nem ápoltunk jó viszonyt a testünkkel, mikor még hivatásos táncosok voltunk. Ennek hatására ki alakítottunk egy egészséges egyensúlyt az életünkben, egy életmódot… Azóta meggyőződésünk, hogy számos betegség, rossz közérzet, energiahiány, fáradtság leküzdhető, ha változtatunk az étkezésünkön és bevezetjük a mozgást is a mindennapokba. A szolgáltatások azok részére lettek fejlesztve, akik új és helyes életmódbeli szokásokkal illetve szeretnének változtatni életükön. Akik szeretnék megragadni a lehetőséget, hogy a Saltatus  hozzá segítsék őket az új és boldog élethez. A hétköznapokból kiragadják azt a kevés időt, amit saját maguk egészségére fordítanak – legyen szó egészséges ételek elkészítéséről, vagy testedzésről, relaxációról.

” Testünk a kert, akaratunk a kertész.”

Mit tudunk neked nyújtani?

Továbbra is úgy gondolom, hogy a személyre szabott étrend, program tud igazán hatásos lenni, hiszen minden ember más, egyéni célokkal!
Tanácsadásainkkal sok táncosnak, növendéknek, illetve nem sportoló táncművész hivatású embernek szeretnénk segíteni. A tudásunkat és a programokat,csomagokat folyamatosan fejlesztjük. Szeretnénk egyszerű, érthető, és nem pénzfüggő ötletekkel saját kutatásokkal és tapasztalatokkal segíteni titeket céljaitok elérésében.

Lehet ez fogyás, egészséges táplálkozás kialakítása az egyéni szükségletek alapján, egészségügyi problémák vagy teljesítményoptimalizálás.

Fő tevékenységünk a személyre szabott étrendtervezés és életmódtervezés, mely során teljes mértékben figyelembe vesszük az egyéni sajátosságaidat:

esetleges ételintoleranciáidat

saját céljaidat

betegségeidet, panaszaidat

hormonális problémáidat

lelki állapotodat

kérés esetén vérvételi laborvizsgálati eredményeidet

Keress bátran

facebook.com/saltatus2

eletmod@saltatus.hu

@saltatus

Építsünk együtt  egy egészséges életet

Ez NEM egy újabb fogyókúra, egy időszakos diéta, ami az önsanyargatásról, kínzó megvonásokról fog szólni. Ennél sokkal többet szeretnénk adni neked: egy helyesen összerakott, csak és kizárólag rád szabott programot!

Dizájn

Fontos dokumentumok

Kövess minket

Saltatus Egészség Centrum © 2018 Minden jog fenntartva